Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den gode

Då föll din gloria ned till marken, och smalt genom helvetet.




Fri vers av Julia Eiksson
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-22 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Eiksson
Julia Eiksson