Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer på temat färger... denna gång hudfärger.


Poler

Silke

lentsvart

kontrasterar
...




... vitt solbrunt - relativt
allt
komplett - meningsfullt




Poler

i förening

vill smälta



... objärt färgande - snärtar
viskande
fjäderlent


mörkt
ljust
svart mot
vitt


vackrare än så här
kan det aldrig bli




Fri vers av Poetnissa
Läst 504 gånger
Publicerad 2007-07-22 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa