Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

neonkyssar

 

Vilse i föreställningen

Lät sig inte beröras

 

Samlar in mina bitar

Bäddar ner dem under täcket

 

 

Livlösa när du vaknar

 




Fri vers av theperna
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 06:38



Bookmark and Share


  theas
och tokiga jag med förkärlek för titlar.
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna