Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ät – inte


störd
i min ätning

-ursäkta jag äter
eller - inte

kanske något
när ingen ser

äta skapar ångest
inte - ger kontroll

en maskin
utan känslor

som alltid
gör rätt




Fri vers av danshäxan
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 08:04



Bookmark and Share


    bedragare
spännande.
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan