Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer att dö.

Du säger så mycket,

men ingenting av det som fanns i dig igår,
finns kvar i dig idag.


Och igår sa du att jag var

perfektion.




Fri vers av lavemang
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lavemang
lavemang