Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullständigt förbrukad

klockan slog sent för längesen
för sent och alldeles för tidigt
att börja om med det vi redan gjort
så många gånger förr

jag släpper din hand
för tidigt och alldeles för sent
för att du ska förstå att det är över
precis som så många gånger förr





Fri vers av Din Mormor
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-23 16:18



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Tjusigt igenkännande!
2007-08-08

    Li
Fin och noggrann, avvägd med lagom för fantasin och lagom rakt ut...

gillar ditt språk och hur orden flyter fritt men med stadig rytm.


--- Tack.
2007-07-24

  stella
Man känner mattheten här...snyggt!
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor