Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har dragit taggtråd genom thorax och prekordiet

Du hade inte en jävla aning om att
det är på grund av en
så kallad embryonal utveckling som
2/3 av hjärtats volym ligger till höger
och att 1/3 ligger till vänster

Så du skändar mig uppifrån och ner med
en brevkniv och förvånas över hur mänskligt
innehållet som väller ut,
är.

Du klär av mig huden, och lägger ihop organen
precis som det ska se ut och jag fryser.

Du drar sedan taggtråden genom thorax och prekordiet
på mig, och ser med avsmak på det som en
gång varit jag.
Men som nu blev något av dig.

Tillslut säger du av någon outgrundlig anledning
att ingen kan älska en människa utan hud.

och så lämnar du mig,
precis så
utan
hud.





Fri vers av lavemang
Läst 720 gånger
Publicerad 2007-07-23 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lavemang
lavemang