Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Hemliga Samling..

 

samlar skrattrynkor och glittrande ögon

de smittande skrattens sköna dopaminnivåer

från väderbitet till erfaret

både vällevt och livsnjutet

från skrovliga armbågar till mjuka läppar

kindsmekningarna och den bejakande lusten

alla kroppsdelar att smeka - älska, vårda

samlar de linjer som visar då och nu

 

samlar liv och rynkor

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-23 22:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker det är fint med rynkor och grått hår...hehe
Fast rynkor har jag inga...nono
Bra skrivet!
2007-07-23

  Lilla My* VIP
Bedårande hemlig samling som gör att jag ler...så smittsamt o vackert skrivet***
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol