Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
E.W känner inte ens mig, och ändå har han så rätt om mig när jag bad honom skriva en låt om mig, och det blev den. Han kan läsa av mig.


Brustna Tårar


Du sitter i ett hörn och vill att tårarna inte ska svika dig igen
Men dom förblir tysta under ditt hårda skal
När du låter mörkret dra in över dig
Blandas salt med bläck på dina små historier
Ditt liv har betyngts med
Brustna Tårar

Vanliga människor ser inte hur en människa bygger ett skal
Lager för lager för varje gång du blivit sårad
Om du inte stått i vinden själv
Någonting i din blick när jag sitter bredvid dig
Avslöjar mer än 1000 ord skulle ha gjort av den andra
Då du bara vill krypa ihop i ett hörn och låta släppa ut dina
Brustna Tårar

Världen runt omkring är hård
Dina vänner ler och säger att tiden är liten
Skynda så du inte missar något
men inom dej så vill du vara säga stanna
Jag vill berätta om något svårt
Men finns det någon som lyssnar
Bland sorlet av mina vänner på mina
Brustna tårar






Fri vers av iambleeding
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-24 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding