Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högsta vinsten

Försvann

fann

du är allt jag vann

Ingen nit

snarare nån som gör mig rik

på det som gör mig glad

hoppas jag får leva så här vareviga dag












Fri vers av Tildus
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-29 22:23



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
håller tummarna för det
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus