Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spionerande ägg gulor (Rena FBI)

 

Vild dag

Morron bestyr som en yr höna i kokt mjölk

Kokta ägg med fjädrar på flyger sin koss

Rätt i min mun

Fjäder lätt ja svävar som dunet på äventyr

Resten som sett känslan i mitt blod

Känner vad jag vet

Jag eller nä

Fjäder fä är balla filurer

Gömmandes i sitt skal

Gulan upp

Gulan ner

Värsta bak o gömmaren

Rena FBI

Spionerande ägggulor gåendes i rad

På grymma äventyr

Tur man

Inte är en gula på rymmen

Lyser all världens väg

Ja hoppar ut genom tunnelns ljus

Snor gulan i flyktet

Och skriker ja är en Gnom

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-07-24 13:08



Bookmark and Share


    Nattviol
sedärja!
precis när jag satt och
smaskade på ägg..
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter