Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ociviliserad civilisation

Spillror
Allt låg i spillror
till sist hade någon
tryckt på knappen
gått för långt

Överallt
förstörelse och död
Ingenstans
fanns liv att finna

Enbart ödeläggelse
konstgjord ödemark
ända till ögats gräns
och där bortom




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-07-24 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk