Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära ingentans



Här, långt bort från ingenting, nära ingenstans.
Här, där molnen släpar trött och tungt mot grankronorna
Här, gör jag min färd mot framtida mål.

Jag vet inte vart jag ska
Jag vet inte vart jag varit

Här i trötta ingenmansland är varje ord en gåta.


//CKA




Övriga genrer av Kajsa_Varg
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-24 14:19



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Vackert och fullt av närvaro.
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg