Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste spela spelet för att vinna!


Våga vinn

Att våga
Att älska
Att släppa taget

Att ge upp allt
för att kanske
vinna tusenfallt

Att leva
Att dela
Att laga hjärtats reva

Snurra hjulet
än en gång
Ännu har kärleken
Inte hört din svanesång
Prova lyckan än en gång!






Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 554 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-24 15:31



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Kärlekens roulette, DET numret stannar den väldigt sällan på, i a f för denne gamle räv........ Kul snidat !
2007-11-15

    Aurora Borealis
Ja så är det nog man måste våga för att vinna!
2007-11-03

  ramlar
ja! ja! ja! wow. finner inte ord. super.
2007-09-22

  Marreb
Uppmuntrande och hoppfull!
2007-08-12

  Nikolai Jungsin VIP
No pain no gain
en gammal sanning..
Att våga släppa taget för en stund är ett vågspel.. att aldrig våga släppa taget är att förlora sig själv..
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl