Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är den tredje portalen?


Det finns en värld här utanför
Jag väljer själv hur den skall se ut

Jag står framför två portaler
Den ena tar mig till allt jag någonsin kan önska ur denna värld
Den andra tar mig till mina högsta drömmar
Men båda har konsekvenser
Den ena har konsekvenser som jag redan kan hantera
Den andra har konsekvenser jag inte känner till

Jag önskar det fanns en till som kunde peka åt vilket hålla jag ska gå
Peka till den vägen jag kan gå utan att förstöra för andra




Fri vers av Nattens barn
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-07-24 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattens barn
Nattens barn