Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sex timmar med tåg. det är värt det

och jag vill att du ska komma hit
du kan göra augusti till den bästa månaden
och få stjärnor att gnistra i mina ögon igen
du kan lägga din hand på min hand
säga att din resa har gått bra
och att du är glad över att du äntligen är framme
”sex timmar med tåg. det är värt det”

jag kan le sådär blygt och bli röd om kinderna
och tänka att nu är du här, du är här nu

vi två kan gå längs stadens gator tillsammans
kanske kan du ta min hand och göra så att
min lyckoklump i magen visar sig igen
kanske kan du ta min hand

du kan säga att din resa har gått bra
och att du är glad över att du äntligen är framme
”sex timmar med tåg. det är värt det”




Fri vers av SiLENTSHOUT
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-24 18:51



Bookmark and Share


  latenightblues
sex timmar med tåg, det hade varit värt det :*
2008-01-09

  edvin medvind
den var fin den här. rak och okomplicerad men väldigt vacker. du har ett bra språk.
2007-08-15

  Dilsewat
Rolig! En kompis har åkt 15 timmars flyg och det har lönat sig :)
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

SiLENTSHOUT
SiLENTSHOUT