Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det här tillräckligt gripande?


Prolog: Mörkret över Greenmount Hill

 

Mörkret föll över Greenmount Hill, Kalifornien. Fullmånen kastade ett blått, dunkelt sken över bergstopparna och man kunde känna spänningen. Olycksbådande, svarta moln skymde för ett ögonblick månen, för att sedan dramatiskt återlämna ljuset till bergen. En varg ylade långt borta, och någonstans lindade sig den lekfulla vinden in i en liten flickas hår och dansade virvlande runt med det. Blåsten ökade och spänningen höjdes. Träden svajade och löven blåste upp från sin trygga plats på marken. Nu var ingen säker, snart skulle ovädret bryta ut.




Prosa (Novell) av linneajehn
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-24 19:23



Bookmark and Share


  nilu
there´s a hard rain coming
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn