återpubbas för bok" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återpubbas för bok


licens

 

 
Jag var fallfärdigt pigg

Stod och sov, lutandes mot dörrkarmen

 

Drömde att tyngdlagen var hävd
och all världens kuddar

sögs ut i det där


svarta hålet

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#