Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och tänk om

Och tänk om det här
är det sista vi får se
tänk om det här
är det sista

Vad säger jag dig då
Vad gör vi med varann
Vad ägnar vi vår allra sista stund?

Så mycket lust som dog
på flykt från det som skräms

Och tänk om det här
är det enda jag vill ha
tänk om det här
är det sanna

Vad gör jag med dig då
Vad ska jag ta mig till
om allt jag önskat mig blir verklighet

Så mycket tid som rann
till trams och dumt och gnäll
och ingenting som rörde våra själar
och gjorde oss till nakna glada sälar



© Anders Bek, 2003




Fri vers av Anders Bek
Läst 380 gånger
Publicerad 2004-02-20 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek