Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku med gadd...

 

 

sugen på nåt sött

låt bina göra jobbet!

             *

köper honung sen..




Bunden vers (Haiku) av Nattviol
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-07-26 10:55



Bookmark and Share


  Tini Tut
Ja söt som sockervadd..mmmm
2007-07-26

    ej medlem längre
SÖT!!*L*
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol