Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

febrilt letande


jag fick en chans
att säga det själv
ta vara på en tid
innan den är förbrukad

hörde du mig

tänkte till
före jag skrek
om tics och tvång
tankar om sånt
orent och fult
katastrofal förnedring

räddar du mig

jag simmar febrilt
igenom en livstid
försöker finna skälen
till våran bortgång
du log och sa
är det inte dags nu
att återvända hem
till våra egna
ögonblick

möter du mig




Övriga genrer av Mike
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-25 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Naked lowly..<3
2013-10-09

  rockpuppy
Älskar verkligen raden:
\"tänkte till
före jag skrek
om tics och tvång \"
Underbar rytm i texten som fångar en och leder in i texten på ett mycket bra sätt. Bra skrivet!
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike