Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland fastnar de - tankarna - och snurrar runt, runt, runt på samma ställe, fortare och fortare, runt, runt, runt...


Tankelåsningar


när karusellen inte stannar

krävs mod

att hoppa av


***

värken
efter fallet
ur snurren

födslovärkar
i det nya

***

nackens mörka blickar
förlöselsens efterbörd

***

avhopp

i full fart

djärv nystart






Fri vers av Tina Q
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-25 20:44



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mmm så är det nog för de flesta att tankarna låser sig emellanåt
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q