Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kläderna gör mannen

Han går där gatan fram
svarta kläder med nitar
långt hår och tatueringar
hög musik i sina lurar
dödsmetall

Nu ska han ge dem
vad de förtjänar
de ska få

Han lägger brevet i brevlådan
en donation på 25.000
till Rädda Barnen




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-26 10:45



Bookmark and Share


    eva m h
Applåd för både dig och mannen!!! :-)
2007-08-04

  Nyfiken drömmare
Bra skrivet med en härlig knorr! Där ser man att vi inte ska döma hunden efter håren...
2007-07-26

  kata
perfekt
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk