Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var när dina ord rostade ihop

 

 

 

som jag kastade oljan

trasslet

& hammaren

 

till en annan mening

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-07-26 12:23



Bookmark and Share


    EllenCalmira
Bra!
2007-07-29

    Oprofessionell
den här gillas
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#