Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensku

 

 

- vem är din granne?

- har inte den blekaste..

 

- bara bott sju år..




Bunden vers (Haiku) av Nattviol
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-26 13:13



Bookmark and Share


  Jer
Nätdajting - en modern svensku
en sann historia

han sökte en dajt
ovetandes ovan fanns
honan i stugan

i tvätten hade de setts
men på webben de träffat


2007-07-26


    *Zenobia*
ja det var ju ingen lång tid.. *S*

tar nog minst sju år till..och då har grannarna säkert redan flyttat...
2007-07-26

  småbusig
såååååååå jädrans svenskt !!! själv har jag lyckats landa i en bostadsrättsförening där alla känner alla och man drar sig inte för att stanna upp och snacka eller bjuda på en koppa kaffe... på gott och ont :)
2007-07-26

  mathsivan
Den härliga svenska konservativa hållningen speglar vårt samhälle, i det stora och det lilla. :)
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol