Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett ögas kast


ett ögas kast

blir bådas kvartett


sekunders eviga
antändande


i hemlighet
förstå



fördunklar
tystar dånande mässing


brinnande samsyn
osläckbar



hemma
i en blick
tillsammanslust



*



ett ögas kast

sticker i brand

ett annat

*

*

*






Fri vers av Tina Q
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-26 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q