Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text som jag skrev under 2005. Återpublicerar nu en del gamla som tagits bort för länge sedan. Dels för att de berättar om vad jag kände då och hur jag är som person.


Skyldig I






Det är inte mycket jag duger till
Inte mycket jag vet

(sanningen)

De enda jag riktigt vet säkert
är att min kärlek för dig
Kommer vara för evigt

(erkännandet)

Jag är här för att vittna inför dig
Som den fånge jag är
I kärlekens rättssal
Jag hålls fången av ditt hjärta

(undran)

- Älskling, tror du mig inte?
När jag säger att jag älskar dig?
Att jag verkligen menar det?
Att du är den enda för mig?

(rädslan)

Snälla!
Gå inte din väg
Vänd inte ryggen till!
Jag finner mig själv skyldig till kärleken
Passionens brott
Skyldig
Ingen tvekan om saken
Skyldig
I allra högsta grad

(domen)

Jag glömmer aldrig de gångerna
Då jag tog allt du gav mig förgivet
Jag står här inför dig
anklagad
Jag erkänner mig skyldig till brottet

(straffet)

Du får låsa in mig om du vill
Bara så länge som jag kan finna dina armar om mig
Så ska jag inte ha några invändningar
Om du kastar iväg nyckeln

Skyldig
I allra högsta grad
Av din kärlek
Passionens brott






Fri vers av Nicklas VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-26 17:01



Bookmark and Share


  deepundermyskin
Du är klockren Nicklas!
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP