Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text som jag skrev under 2005. Återpublicerar nu en del gamla som tagits bort för länge sedan. Dels för att de berättar om vad jag kände då och hur jag är som person.


Skyldig II





Skyldig II

Jag har varit blind
En riktig idiot
Ibland Ovillig
Att se din gudomliga kärlek
Som du skänker mig
Jag har inte uppskattat din välsignelse
Som jag borde ha gjort jämt
Du är värd bättre
Jag är ledsen

Jag hade tappat min balans
Men jag står här nu på mina bara knän
Ber dig om en andra chans

Jag erkänner mig ännu en gång

Skyldig
I allra högsta grad
AV din kärlek
Passionens brott

Jag kapitulerar

Varje gång jag ser ditt vackra ansikte
När jag hör din underbara röst
När jag håller dina lena små händer i mina
När jag ser dig så ska du veta att
Din skönhet får mig att ragla
Din blygsamma elegans och din gudomliga kärlek
Får mitt liv att äntligen gunga i balans

När jag är med dig
Känner jag mitt hjärta slå snabbare
Slå för dig
Älskling

Lyssna på mitt erkännande

Jag har haft fel
Jag har trott att vi ska kunna leva vårat liv tillsammans
Utan att någon gång såra varandra

Jag har inte kunnat se klart

I hela mitt liv har ingen kunnat röra mig
I hela mitt liv har ingen kunnat förändra mig

Men den dagen då jag mötte dig
Så började mitt liv

Du skänkte mig förmågan att se

Jag föddes på nytt
Mitt liv fick en mening
Du är luften jag andas
Du är marken under mina fötter

Så hör mitt erkännande

Och förlåt mig
För alla de gånger
Jag fått dig spilla tårar

Jag har varit en idiot ibland
Men jag ska verkligen göra allt
För att du ska vara lycklig
För att inte svika dig nå mer

Återigen erkänner jag
Jag är skyldig till brottet
Skyldig
I allra högsta grad
Av din kärlek
Passionens brott


Älskling

Vad blir mitt straff?






Fri vers av Nicklas VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-26 17:03



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
hade det varit till mig, hade jag förlåtit utan att tveka.
2010-09-29

  Stjärnöga
Nästan mållös..
Helt underbar! :-)
2007-07-27

  deepundermyskin
För att inte svika dig nå mer

\"Nå\" är det bäst i hela den underbara texten
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP