Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text som jag skrev under 2005. Återpublicerar nu en del gamla som tagits bort för länge sedan. Dels för att de berättar om vad jag kände då och hur jag är som person.


Första Gången





Mitt liv var utan mening
Jag hade inga mål
Ingen vilja och ingen kraft
Jag låg där ensam mitt i natten
Ensam och utan livsglöd

Det var kallt och mörkt så länge
Att jag hade frusit fast
Men dina ögon värmde upp mig
och såg till att isen brast

Mitt hjärta slog för första gången
I dina armar tog min saknad slut
Jag föddes på nytt
När du log
Det var första gången

Mitt hjärta slog


Jag kan inte förstå att jag får vara så lycklig
Jag kan inte förstå att du vill vara med mig
Det som jag har drömt om länge
Blir verklighet med dig

Mitt hjärta slog för första gången
I dina armar tog min saknad slut
Men när vi skiljdes vid stationen
Kom en våg av tårar
Jag bär på en längtan
Som mig bara sårar

Men jag glömmer aldrig
När du log
Det vara allra första gången
Mitt hjärta slog






Fri vers av Nicklas VIP
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-07-26 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP