Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text som jag skrev under 2005. Återpublicerar nu en del gamla som tagits bort för länge sedan. Dels för att de berättar om vad jag kände då och hur jag är som person.


Plötsligt fann jag dig






Plötsligt är jag världens lyckligaste

plötsligt fann jag dig
-
din kärlek är allt jag behöver

din kropp är allt jag åtrår

allt jag önskat och behövt är du
-
jag avgudar din vackra kropp och dina underbara former

som får mig att törsta efter din närhet

att sukta efter att begravas i dig
-
du skänker mig

lyckan

skratten

gemenskapen

jag alltid sökt
-
plötsligt

så fann jag det jag behöver
-
plötsligt är jag inte ensam längre
-
plötsligt har jag allt
-
plötsligt fann du mig




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-26 17:13



Bookmark and Share


  frökenjulie
härlig vacker flytande text..
som beskriver ..helhet...och detta kändes...
underbart .:)
2007-07-27

    pyjamasbabe
riktigt bra!
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP