Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text som jag skrev under 2005. Återpublicerar nu en del gamla som tagits bort för länge sedan. Dels för att de berättar om vad jag kände då och hur jag är som person.


Jag föreställer mig...








Jag föreställer mig dig på stranden
liggandes i sanden
din vackra kropp och dina härliga former
utom räckhåll för mina trevande händer
jag föreställer mig dig i en bil
dina blonda lockar i vinden
jag föreställer mig dina vackra melerade ögon
det underbara leendet på dina mjuka läppar
och tänker på hur ljuvligt de smakar
jag föreställer mig dig i mina armar
att få känna din varma hud gentemot min hela natten

jag föreställer mig himmelriket med dig









Fri vers av Nicklas VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-26 17:14



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Såå vackert! :-)
2007-07-27

    Lindizz
mycket fin...applåder...
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP