Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text som jag skrev under 2005. Återpublicerar nu en del gamla som tagits bort för länge sedan. Dels för att de berättar om vad jag kände då och hur jag är som person.


Varje gång du lämnar ett rum





varför - kan jag inte känna blodet i mitt hjärta pulsera
varför - känner jag att världen min börjar kravera
då du inte är här

varje gång du lämnar min sida
så faller jag bara isär
på natten då du sover
ligger jag vaken
jag saknar dig och undrar
vart du i dina drömmar beger dig
vem är det du ser
älskling snälla berätta
jag vill veta

jag tänker på dig när du är borta
nu förstår jag skönheten och enkelheten
i allt som omger dig
du har ett sätt att sprida magi i mitt hjärta
men då du inte är närvarande
så finns inte magin
det är då jag saknar dig

vart du än går så kommer jag alltid vara där
kanske låter löjligt
men varje gång du lämnar ett rum
så vill en del av mig bara följa efter

jag antar att jag bara saknar dig älskling

i en värld där livet förlorat sin mening
fyller du min värld med kärlek och hopp

jag saknar dig





Fri vers av Nicklas VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-26 17:18



Bookmark and Share


  AjBi
Exakt så känner jag när min älskling lämnar rummet... märkligt...
2007-07-27

  Stjärnöga
Du beskriveer kärleken så underbart
ja magiskt..
Kan bara hålla med! :-)
2007-07-27

  deepundermyskin
du har ett sätt att sprida magi i mitt hjärta

faktiskt du också!
tack för att du delar med dig!

Jag läser med andakt
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP