Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text som jag skrev under 2005. Återpublicerar nu en del gamla som tagits bort för länge sedan. Dels för att de berättar om vad jag kände då och hur jag är som person.


Kärlekens Strängar







visste du att kärlek kunde vara så stark?
det fanns ingen speciell för mig
jag var den ensamma
men plötsligt förlorade mitt hjärta all kontroll

det var du
du och jag
två hjärtan som drogs samman
bundna av ödet
det var du
endast du för mig
varje steg jag tar
varje väg leder till din dörr

när jag kysser dig sipprar tusen olika känslor inom mig
och när jag känner dem försöker jag snabbt bestämma vilken
jag ska försöka måla i ord för att sedan visa dig hur gudomlig din kärlek är
dessa känslor är bara början på något jag vill känna föralltid
detta är bara början på livet

när jag är med dig spelar det ingen roll vart vi är eller vad vi gör
jag är med dig och det är allt som betyder något
och för den första gången i mitt liv
vet jag hur det känns att vara en lycklig man
för första gången i mitt liv
har du givit mig något jag kan förstå

var med mig nu och älska mig föralltid
lämna dig är något jag aldrig kommer göra
jag är så djupt förälskad i dig

och när dina mjuka läppar möter mina i en magisk romans spelas musik på kärlekens strängar enbart för oss - bjuder upp till dans
musik som ingen annan någonsin kommer spela





Fri vers av Nicklas VIP
Läst 625 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-26 17:22



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Du älskar verkligen..
och beskriver det i underbart målande ord
Ingen kan undgå att ryckas med och beröras
av det du skriver!
Underbart! :-)
2007-07-27

  kata
vet du vad den här texten, som förövrigt är fantastiskt fin, får mig att tänka på? .___. hah, min kusin. hon bor i en liten by mitt ute i ingenstans men hennes pojkvän från göteborg går gymnasiet där så de träffas hela tiden. men, eftersom de bor i världens håla så finns det inte så mycket att göra så allt de någonsin gör är att titta på film tillsammans. En dag frågade han henne om hon tyckte att deras relation var tråkig, och att han menade att allt de någonsin gör är just att titta på film tillsammans (som jag just förklarade stämmer precis). Då svarade hon leende att sålänge de gjorde vadsomhelst tillsammans var hon lycklig. Jag vill också ha en sådan kärlek. >_< Grattis till dig, för du har den redan. :) Uppenbarligen. Lycka till med dig och personen vars hjärta ödet bundit samman med ditt.
Kram
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP