Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån där äcklig kärleksdikt

att närma mig
dig
skulle vara det mest
vågade
jag gjort på flera år
att när ma mig
dig
och kanske också
kyssa dig
skulle vara
alldeles underbart

du är för mig
en skänk från ovan
du är
en ersättning
för allt lidande världen utsatt mig för

du är för mig
tro
tro på att det kanske finns någon
även för mig

du är för mig
rädsla
för att ha fel
om dig

jag hoppas
att jag inte
har fel
om dig




Fri vers av Linda Jonsson
Läst 753 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-26 22:06



Bookmark and Share


  kj_
Ändra titeln till En sån där kärleksdikt. Istället för äcklig.
2007-08-04

  kj_
Ändra titeln till En sån där kärleksdikt. Istället för äcklig.
2007-08-04

  Oskar...
Häftigt hur vi aldrig lär tröttna på nämnt diktämne.. Leve levet i sig (och jusstdet..) kärleken också..
Eventuellt offer blir nog inte direkt besviket
2007-07-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Söt liten dikt!
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Linda Jonsson
Linda Jonsson