Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiderna förändras.

Jag kommer att sakna det som var.
Tiden då vi hade alla svar.

Det enda som är kvar,
är minnen som jag har.

Och du min kära,
som alltid var så nära.
Inte ens ödet kan på oss sära.

Vi kommer alltid att vara ett.
För du gör livet så perfekt.




Fri vers av Linda^^
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-07-27 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^