Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar din självsäkerhet.

Ditt leénde är det värsta jag vet.
Jag tog åt mig av allt som du sa.
Det ångrar jag idag.
Du som verkade så vara äkta och fin,
är egentligen ett riktigt svin.
Hur många lurar du?
Inte mig, aldrig mer.
Du sitter säkert där borta,
helnöjd och ler.
Du är ett svin,
så självsäker och nöjd.
Hoppas ditt liv är en riktig fröjd.
Du kan inte ha det lätt,
som behandlar människor på ditt sätt.
Jag hatar dig,
jag hatar din självsäkerhet.
Du vet att du är vacker,
men vad du inte vet.. är att hela världen kräks över dig!
Vi kräks över dig och dina lögner!

/Så kom aldrig mer tillbaka,
för du har ingenting att återvända till.







Fri vers av Linda^^
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-07-27 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^