Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag tänkte jag på min farfar. Jag saknar honom jättemycket. Då skrev jag en sång om honom. Det här är en liten dikt utifrån sången.


Min fågel

Snälla farfar lämna mig inte
Farfar jag älskar dig
När morgonen kommer,
då allting vaknar på nytt
Jag lovar jag ska tänka på dig
Snälla farfar lämna mig inte




Fri vers av Jul_iia
Läst 671 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-27 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jul_iia
Jul_iia