Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text som jag skrev under 2005. Återpublicerar nu en del gamla som tagits bort för länge sedan. Dels för att de berättar om vad jag kände då och hur jag är som person.


Ögonen har ännu inte torkat








jag gråter dig ett hav
så att du skall kunna segla hem igen

********

mitt hjärtas vågor av salta tårar skall bära dig
ditt hjärta skall vara ditt sjökort
kärleken skall vara din vägvisare

*******

snart kommer du att driva längs mitt salta hav
tills du når mitt hjärtas strand där solen badar i mina tårar
där jag skall omfamna dig med kärlekens hand

******

se i mina ögon
dessa havsblåa ögon har för dig en miljon tårar skördat
men ögonen mina har ännu inte torkat

*****

jag vill kyssa dig
och visa att min kärlek för dig aldrig kommer att ta slut

****

jag vill ropa de orden
jag endast viskat förut

***






Fri vers av Nicklas VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-27 16:27



Bookmark and Share


  AneLa
åhh nicke ;D jättefint .
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP