Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruiner av det som var

 

Ingenting blir som det var

Ingenting är som det är

Här

Mitt ibland ruinerna

Mitt ibland trasighet och tomhet

Här

Finns jag

Bara jag

Här

Ska jag börja om

Ska jag bygga något nytt

Sätter punkt här och nu.

 




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-27 19:17



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Är i samma sits..kram
2007-07-27

  TheThinLine
Något nytt, som kan bli mycket bättre och större än det i det förflutna :)
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel