Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag hittade när jag rotade runt lite bland mina saker. Denna är bland de första jag någonsin skrivit. Lär ha varit 15 år på den tiden.Känner fortfarande igen känslprma, men jag tycker att mitt skrivande idag skiljer sig åt hur jag skriver idag


Ensam Pojke





En pojke är ensam ute i natten och går,
Han tänker mycket på flickan som inte förstår,
Hur pojken egentligen mår,
En tung sten i hjärtat pojken bär,
För han, ja han är olyckligt kär,

Flickan vill vara hans vän,
Det gör pojken glad, men,
Pojken kan inte sluta tänka på denna flicka,
Hon har fått kärleken i hans hjärta att ticka,
Men hans olyckliga hjärta,
Kommer spricka,
Av den otroliga smärta,
Som han känner,
För flickan vill endast vara vänner,

Allt startade med oskyldiga brev,
Pojken blev lycklig när han läste allt som flickan skrev,
Nu pratas dem vid på msn,
Flickan vill vara hans vän,
Pojken vill inte flickan såra,
Så han nöjer sig med det,
Men att det som är det svåra,
Att hon inte vet,
Att pojken egentligen vill säga vad han känner,
Men det kan han inte eftersom de är endast vänner,

Flickan är i hans tankar varje dag,
Denna smärta,
Smärtar värre än 1000 slag,
I hans olyckliga hjärta,

Pojken hatar den pojke han är,
Han hatar att vara olyckligt kär,
Annars har han nästan allt som en pojke kan vilja ha,
Han har vänner, skola och gymmar varje da\',
Men ingenting betyder nåt,
För känslorna för flickan han fått,
Är inte besvarade,
Hans liv är färgat i grått,

Flickan har sagt att pojken har en chans,
Det ger pojken hopp i sitt hjärta,
Men ute i den mörka natten någonstans,
Ligger pojken nerslagen och känner smärta,
Det kommer en ambulans,
Pojken tas till närmsta sjukhus,
Läkarna gör allt vad dom kan,
Men ingen kan laga pojkens brustna hjärta,
Läkarna kämpar men pojkens liv försvann,
Pojken har somnat in,






Fri vers av Nicklas VIP
Läst 594 gånger
Publicerad 2007-07-27 19:56



Bookmark and Share


    ingentingflicka
sött att du skrev den här när du var \"liten\". Tragiskt ändå..
2007-07-27

  frökenjulie
usch...
obeskrivna känslor...
kanske för hennes skull inte berätta?
eller för din egna? men bekvämast att låta bli kanske?
fasen tungt att säga men jag sitter här i ungefär i samma båt.
fast ditt var för länge sedan...

kul att hitta gamla dikter!
mkt bra :)
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP