Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblan

Jag är nere på botten
Jag är fylld av en strävan
att stiga uppåt
till något större

Jag förs uppåt
av en kraft i mitt inre
jag når mitt mål
når en annan existens

Jag var en bubbla
i ett vattenglas
nu är jag en del av något större




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-27 21:31



Bookmark and Share


  noname_realmind
Gillar din metafor...
Vatten är en märklig vätska, som bär på många hemligheter...
och människans strävan uppåt, är evig... :-))
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk