Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text som jag skrev under 2005. Återpublicerar nu en del gamla som tagits bort för länge sedan. Dels för att de berättar om vad jag kände då och hur jag är som person.


Ord som inte finns









din kärlek häpnar mig
och jag drunknar på bottnen
du får mig att simma som en nybörjare
som om jag vore ny i livet

och alla dessa ord jag så gärna vill säga
är inte lätt att forma med munnen
de verkar alltid nå ett stopp

jag försöker få dig att förstå
försöker måla kärleken i ord
men om jag inte finner de rätta orden älskling
så betyder det inte att jag inte älskar dig
jag försöker berätta
men om du inte tror mig
ta en titt i mina ögon

de kan berätta vad du betyder för mig
när jag inte finner orden

jag vet att jag kan skicka dig blommor för att försöka göra mina känslor tydliga
jag kan hålla dig tätt intill mig i timmar

älskling

jag vill berätta för dig det du försöker höra
jag vill att du ska förstå
jag vill häva alla dina tvivel

älskling jag vet att jag upprör dig ibland
för jag har alla dessa bitar och delar i min skalle
jag lägger ett pussel
och jag kämpar med att få bitarna att passa
så att jag kan visa dig hur äkta min kärlek är

i evigheternas evighet skall jag älska dig
jag svär vid himlens alla stjärnor
det kommer aldrig att finnas någon annan i mitt hjärta
jag kommer att älska dig föralltid

solen må sluta skina på himlens valv
världens alla salta hav må torka ut
gubben på månen kanske slutar le
men jag kommer alltid att älska dig

bara dina och ingen annans armar kommer att omfamna mig
bara dina och ingen annans läppar kommer någonsin att kyssa mig
bara ditt och ingen annans hjärta kommer att sakna och älska mig

alla andra är bannlysta - jag finns här bara för dig


idag

imorgon


...föralltid...





Fri vers av Nicklas VIP
Läst 625 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-27 21:49



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Ooh såå vackert skrivet!

Vem vill inte bli älskad på det sättet! :-)
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP