Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text som jag skrev under 2005. Återpublicerar nu en del gamla som tagits bort för länge sedan. Dels för att de berättar om vad jag kände då och hur jag är som person.


KNOCKOUT baby!




när jag ser dig
kan jag inte förstå
halkade du på himlens moln?
är du en fallen ängel?
jag har levt ett bra tag
men jag har aldrig sett en flicka
som får min natur att resa sig som för dig
du får mig att tappa andan
för du är hetare än gröt i dina tajta jeans
en blick var allt som krävdes
du gjorde mig stum

när du går in i ett rum
är den första reaktionen ett
ooohh!!!
slår vad om att alla män vill ha dig
jag satsar en miljon
för dem är du en vacker flicka
för mig är du så mycket mer
de älskar dig inte som jag gör
jag älskar dig för den du är
och en dag
ska jag göra dig till min fruga

jag har aldrig mött en flicka som du
aldrig älskat någon såhär
jag har varit till Amerika
ätit sushi i japan
trodde jag hade sett allt
men jag hade aldrig skådat en skönhet som dig
jag älskar hur du rör vid mig om natten
jag kan inte stå emot din kärlek

älskling du vinner över mig på knockout
du är den sexigaste kvinnan på denna jord




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 600 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-27 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP