Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lukten av död äter min själ!

kommande ögonblick
en skalpell lägger ett felsnitt
själen lirkar sig ut
svävar innan den förskjuts
kroppen ligger och förtär
doften av död cirkulerar i vår sfär

livet i våra händer
känner hur det rinner
mellan fingrarna
vart finns hoppet
som dom sänder
när vi är tafatta
vi är som kidsen som snattar
och sedan åker fast

kommande ögonblick
vi stjäl din tid och sedan ditt liv
försök njuta, när det passerar förbi





Övriga genrer av Mike
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-28 10:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*Breathtaking*
2013-10-09

  Pojken i Svart
Dina ord får mig att tänka till, över hur snabbt tiden går. Hur mycket man vill och planerar att göra och frustrationen man känner när man inser att planerna inte hinner genomföras... Att du med dina ord får mig att tänka till tycker jag är ett bevis på att du lyckats med texten :) Fastnade särskilt för den andra raden i det första stycket, den är riktigt bra!
2007-07-29

  Sländan
Bra mannen! Du har verkligen utvecklats!
2007-07-28

  TheThinLine
Oh, jag kan riktigt känna stanken och oset av död från din text!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike