Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mjah.. ännu en ensam kväll med mitt ensamma hjärta. Vet inte riktigt vad detta ska föreställa, någon sorts vag kärleksförklaring till en framtida kvinna som jag inte har en aning om vem det blir? Kan man ens skriva nå sånt? Tydligen.


Se på mig





i timmar har jag försökt att tänka ut
exakt vad jag borde säga
vad jag känner
men jag finner inga svar

i timmar har jag dött bit för bit
i sökandet efter att fylla de tomma hålen
med några svar

om jag bara kunde sätta ord på alla dessa känslor
så skulle jag skriva ner allting
om jag kunde finna en röst
så skulle jag tala om dem för dig

men det är så svårt
för jag känner dig inte ännu
jag vet inte vem du är
eller vart du är

Önskar att du kunde se mig
för allt finns här i mina ögon

snälla se på mig
läs mig och låt tårarna falla

se på mig
hur allt kommer rakt ifrån mitt hjärta
löpandes sakta och djupt
nerför mina sträva kinder


se på en man som älskar dig







Fri vers av Nicklas VIP
Läst 547 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-28 04:03



Bookmark and Share


  millie
gulligt ;P men är du man eller.. hahah. Söt!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP