Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till Carlita och utlagd på hennes begäran


Carlita von fuff

 

Vin spottare av den fina sorten

Kvinna av tiden

Älskar skratt med vin

Humorist i den nya skolan

Poetisk ådra med paddel som penna

 

CARLITA VON FUFF

DEN KÄNSLIGASTE I SLÄKTEN FUFF

ÄLSKAR MODE SOM GÅTT IN SEJ SJÄLV

SKRIBENT I POETISKA DRAG

ÄLSKAR SKRATT O VIN

KLUMPIG I BLAND

SPORTEN FUFFENS OCH OSTBÅGAR ÄR FAVORITEN

ÄLSKAR SIN SLÄKT

HATAR ENSAMHETENS TYSTNAD FRÅN FLUGORNAS SURR

ÄLSKAR VATTNETS SKÖNHET

SOLENS GLANS

ÄLSKAR MAT PÅ ETT FAT

GILLAR SMINK MED GODIS SMAK

VILL HITTA KÄRLEKEN MED SANNINGENS HJÄLP

HATAR NÄR FOLK PRATAR DYNGA OM HENNES SKOR

VRIDER SEJ I SKRATT NÄR HON TAPPAT SIN HATT

KORT OCH GOTT

CARLITA VON FUFF

ÄR

KVINNAN

SOM

GILLAR

VINTRAMPANDE

DRUVOR

I

SITT

GLAS

GE HON TVÅ DRUVOR

OCH

SKRATTET ÄR DITT

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 520 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-28 11:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mitt i prick fast jag visste inget om det där med skorna...haha
En fin hyllning till en underbar kvinna!:)
2007-07-29

  Carlita
hahahhah tack söta snälla du!! när du skriver en sån rolig grej till mig kan du ju inte hålla den hemlig sen haha! förstår inte hur du lyckats få en så helomfattande bild av mig men det här är ju väldigt jag, ska spara denna goding och typ byta efternamn, sen ta en flarra rött me torulf o resten av gänget :):)

varmast tack o kram!!
2007-07-28

  ospray
he he ja verkar vara
en speciell person =))
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter