Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt för kärleken!

Det är en mänsklig rättighet,
att få älska!

Det är en självklarhet,
att få gå omkring kär.

Res dig upp, och sitt inte där.
Visa världen att du finns här!




Fri vers av Linda^^
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 12:41



Bookmark and Share


  ospray
Precis !!!
Bra tänkt och bra skrivet !!!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^