Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejdå.

Det är dags att resa sig och gå,
varför kommer ingen att förstå.

Släpp min hand, ja låt den gå.
Vi ses nog aldrig mer vi två.




Fri vers av Linda^^
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^