Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ säger upp sig

Människor delas
flyttbilen tappar min soffa
min själ är splittrad

Människor överger
skyddsmekanismer kickar in
min själ är apatisk

Människor tappas
spegelbilden är relativ
min själ är efterbliven

Människor ignorerar
ostbågepåsen blir tommare
min själ är på speed

Människor bråkar
kristallen krossas av väggen
min själ säger upp sig




Fri vers av Hjärnskakad
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-28 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjärnskakad