Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens uttråkade fattigdom

Du är Robin Hood
Ingen fattar det utom jag

Grymheten hos samhället tycker ner oss
Du gör det bättre, en kyss i taget.

Jag har ingen kärlek och du har i överflöd
Du blir rädd när det kväver mig

Men ta det lugnt
Vi sjunger för friheten vet du väl

Nerverna spelar oss spratt
Jag misstänker att mina är maskerade maskar

Jag är en repad vinylskiva
Titta på mina svarta ärr och försök laga mig

Det gör ingenting om det inte går
för du fixar mig när jag inte litar på någon

Du fiskar upp mitt hjärta
Och ger mig kraft att slå mina egna slag

För du är Robin Hood
när världen sviker ger du kraft till fattiga




Fri vers av Hjärnskakad
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-06 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjärnskakad